tiistai 12. lokakuuta 2010

Mehutauko


Raskauden myötä on muutamien arkisten uusien haasteiden edessä (jotka ei todellakaan oo ongelmia, mutta tekee mieli kuitenkin kirjata havaintojaan ylös).
Kun ei juo kahvia.. mitä pitäisi juoda, kun tekee mieli virkistystä töiden välissä tai haluaisi "seurustella" kahvikupin ääressä. Kun ei maistu kahvi, ei maistu tee. Korvikkeeksi oon käyttäny kaakaota, mehua tai vaikka ihan lasillista vettä, mutta ei niissä vaan oo (vielä ainakaan) sitä kahvin "psyykkistä" voimaa, jolla jaksaa taas hetken verran pinnistää kauemmin töiden ääressä.
Päikkärit.. päivällä nukuttaa joskus montakin kertaa aivan armottomasti, enkä ikinä aiemmin oo niin nopeesti ja niin sikeään uneen vajonnut päikkäreillä. Äskenkin laitoin puolen tunnin päähän kellon herättämään ja aivan sikeästä unesta heräsin. No ei se mitään, virkistää varmaan, mutta tiiätte, että se herääminen on aina pienoisen ponnistuksen takana, oli kello sitten mitä tahansa.
Hampaitten pesu ja lankaus.. hampaista pitää pitää oikein erityinen huoli nyt sekä ittensä takia että tulevan lapsen takia (osui ja uppos suuhygienistin valistus, kiilas muuten taikasanalla "raskaana" aika tyylikkäästi ohi kaikkien hammastarkastusjonojen), mutta kun tavallinen hammastahna haisee ja maistuu yököttävälle ja puhumattakaan siitä, että erityisesti lankaaminen saa herkästi aikaseks yökkimisreaktioita. No, ratkaisuna miedomman makuinen hammastahna ja mitä ahkerammin hammasvälinsä puhdistaa, sitä nopeampaa ja vähemmän yököttävää se on. Eli tästäkin haasteesta selvitään :)
..miettii Haruko omppumehulasin ääressä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti