maanantai 9. tammikuuta 2012

leikkiä

Tajusin, että suurelta osin tuleva vuosi tulee olemaan osaltani leikkimistä. Aivan huikea ajatus, jos minulta kysytään. En koskaan ollut tajunnut, että jo paljon ennen varsinaista leikki-ikää voi leikkiä todella monenlaista. Meillä ainakin leikitään. Uskokaa tai älkää, mutta oon ihan täpinöissäni tällä hetkellä mm. duploista, palikoista ja palloista. Ja suorastaan tärisen innosta, kun ajattelen, että jossain vaiheessa leikkiminen ja yhdessä touhuaminen laajentuu esim. palapeleihin, piirtämiseen ja askarteluun. Siis ihan sellainen tunne, että maailma on vain rajana. 

Elämän parasta aikaa :)

6 kommenttia:

 1. Täydelliseltä kuulostaa teidän tuleva vuosi <3 Ja aattele tosiaan, miten ne oppii joka päivä uutta... ja sitä yhteistä tekemistä tosiaan on ihan loputtomiin!!! Nauttikaa joka hetkestä :)

  VastaaPoista
 2. Duplot, palikat ja pallot ON aivan huippuja:) Minä olen aivan täpinöissäni jo pehmokirjoista ja kaupan leluhyllyt on oikeasti parempia kuin karkkihyllyt:) Varmaan sekoan sitten kun saa alkaa leikkiä prinsessaleikkejä:D
  Ihanaa, että saat viettää vuoden kotona, nauti joka hetkestä <3! Ei ole parempaa <3

  VastaaPoista
 3. Teilläkin molemmilla tää ihanuus edessä!! :D Vaikka oonkin kaikenlaista ylenpalttista krääsää vastaan, niin kyllä mun mielestä lapsella saa tosiaan leluja olla. Vaikka toki tällaselle vajaa 8kk vanhalle leluksi ja oivalliseks tutkimuskohteeks yhtälailla kyllä kelpaa melkein mikä vaan, minkä käsiinsä saa. Ehkä siis mun ajatuksen voiskin tiivistää, että LEIKKIMINEN on tärkeintä, ei niinkään ne ite lelut :)

  VastaaPoista
 4. Sinäpä sen sanoit! Myös täällä yksi, joka odottaa pitkään odotettua leikintäyteistä vuotta innoissaan. Ja on välillä innokkaampi palikoista ja legoista kuin hän, jolle lelut on hankittu.

  VastaaPoista
 5. Hauska ajatella meitä leikkiväisiä äiti-lapsipareja :D

  Ina, just luin läpi sun blogin ja taidan olla ihan sanaton.. ja kosketettu. En sinnekään osannut mitään kommentoida. Ihana, että teillä nyt on pieni leikkijä kotona =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Ja samoin, ihanaa, että myös sinä pääset tekemään torneja ja matkimaan eläimiä ja vinguttamaan leikkiauton jarruja. Niin onkin ihanaa ja edelleen uskomatonta, siksipä meneneitä vielä nyt kaivelen blogin muodossa. Jospa tämä auttaisi vaikeiden asioiden käsittelyssä, ettei olisi ihan menttaalimama.

   Poista